يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۳۸۶۱۴
چهارشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۸

فکرشهر: استاندار بوشهر گفت: با توجه به خشکسالی های پی درپی و محدودیت منابع آبی بهره گیری از سیستم های نوین آبیاری در بخش کشاورزی و مصرف بهینه آب تنها راه مدیریت و حفظ منابع آبی موجود است.

به گزارش فکرشهر به نقل از ایرنا، عبدالکریم گراوند روز چهارشنبه در نشست شورای برنامه ریزی استان بوشهر افزود: هرچند اقدام های خوبی در بخش آب و خاک و بهره گیری از سیستم های نوین آبیاری انجام شده است ولی باید بیشتر در این بخش تلاش کرد.

وی اظهارکرد: دربخش آب و خاک و تغییر شیوه های آبیاری سازمان جهاد کشاورزی باید با برنامه عملیاتی گسترده و با ریسک بالا وارد عمل شود.

گراوند، بر استفاده از کنتورهای هوشمند برای مدیریت هرچه بهتر منابع آب موجود در استان تاکید کرد.

وی با اشاره به فراهم بودن زمینه بهره گیری از صندوق توسعه ملی گفت: فراهم بودن چنین شرایطی همیشگی نیست و باید از این فرصت به نحو مطلوب برای پیشرفت کاری پروژه ها بهره برد.

استاندار بوشهر با اشاره به اینکه امروز هیچ محدودیتی برای پرداخت تسهیلات در بخش استفاده از سیستم های نوین آبیاری وجود ندارد گفت: برای استفاده از این فرصت پیش آمده و مدیریت منابع آبی موجود باید تلاش بیشتری کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: آنچه امروز بیش از همه چیز به آن نیاز داریم آموزش بهره برداران است که با فراگیری آموزش های به روز می توان از منابع موجود و در دسترس استفاده بیشتری کرد.

استاندار بوشهر، بر ضرورت توسعه صنایع تبدیلی خرما و آبزیان به عنوان مهمترین محصولات کشاورزی استان تاکید کرد.

وی گفت: همچنین توجه به بازارصادرات محصول با همکاری تشکل های غیر دولتی و همکاری و نظارت اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی برای ارسال محصول با کیفیت در این شرایط ضروری است.

گراوند با اشاره به ضرورت داشتن نگاه صادراتی در تولیدات اظهار کرد: نباید به دلیل نبود نظارت کافی با ارسال محصول بی کیفیت و فاقد استاندارد بازار صادرات در کشورهای دیگر را از دست داد.

استاندار بوشهر همچنین بر ضرورت رعایت الگوی کشت و تجدید نظر در کشت محصولاتی که آب بیشتری نیاز دارند تاکید کرد.

وی با اشاره به ضرورت پرداختن به عمران روستایی گفت: تعدد مراکز تصمیم گیری، منابع و نبود نظارت بر توزیع اعتبارات از جمله مشکلات موجود در عمران روستایی است.

گراوند اظهار کرد: توزیع متمرکز اعتبارات در روستاها نباید به معنی نبود نظارت بر اعتبارات معنی شود.

وی تاکید کرد: اجرای پروژه های مختلف درشهرستانها باید با هماهنگی فرمانداران باشد.

معاون امور عمرانی استانداری بوشهر گفت: یکی از مشکلات در توسعه روستایی تعدد مراکز برنامه ریز، تصمیم ساز و تصمیم گیرنده است.

محمد حسن باستی افزود: سالانه 50 تا 80 درصد اعتبارات بودجه سالانه استان بوشهر در مناطق روستایی هزینه می شود.

وی اضافه کرد: افزون براین اعتباراتی از شهرداری ها و دهیاریهای کشور، حوزه معاونت توسعه روستایی و قرارگاه خاتم الانبیاء نیز به صورت مستقیم به روستاها تزریق می شود ولی بازهم مشکلات روستاها همچنان وجود دارد.

باستی اظهار کرد: این اعتبارات به صورت جزیره ای در روستاها هزینه می شود که اگر با برنامه ریزی انجام شود بسیاری از مشکلات موجود در این مناطق برطرف می شود.

معاون عمرانی استانداری بوشهر گفت: در زمان حاضر 30 درصد جمعیت استان در 624روستا حضور دارند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر